Retur & refusjon

Retur

 Returfristen er overholdt dersom du returnerer varene innen utløpet av de 30 dagene fra du mottar ordren din. OBS! I forbindelse med julegavekjøp forlenges returfristen til 15. januar. Det vil si at returpakken skal ha kommet til vår returadresse senest 15. januar.

 

Markberg.no vil returnere kjøpesummen når vi mottar returpakken eller dokumentasjon på retur. Når du returnerer produktene dine til Markberg.no må du dekke kostnadene ved returen og sende produktene i forsvarlig pakke.

 

Du returnerer produktet ved å skrive ut en pakkeetikett via denne portalen:

https://my.postnord.no/privat/return

 


Vi har norsk returadresse, slik at vi kan redusere kostnadene for returforsendelser for kunden. Prisen for retur avhenger av størrelsen på pakken og hvor i landet du bor i forhold til vår norske returadresse. Men du kan sjekke prisen via returportalen:

 

https://my.postnord.no/privat/return

 

Returadressen er:

 

Direct House Arendal AS, Bjørumsvegen 15, 4820 Froland, Norge

 

 Vi anbefaler at du sender returpakken som spor og sporing. På denne måten unngår vi tvil om at pakken er mottatt på vårt lager.

 

Produktet skal være i samme stand, som da du mottok produktet.

 

PRODUKTENS TILSTAND

Du må returnere varene i samme stand, som du mottok dem og med originalkvittering, dersom du ønsker kjøpsbeløpet ditt returnert. Du kan prøve produktet på samme måte som du ville gjort i en butikk. Produktet vil bli sjekket når det kommer.

 

REFUSJON

Når du har returnert produktene til oss, refunderer vi kjøpsbeløpet til kredittkortet. Vær oppmerksom på at refusjonen ikke inkluderer noen fraktkostnader. Tilbakebetalingen holdes tilbake, inntil Markberg har mottatt varene. Beløpet for de returnerte varene vil bli overført til samme kredittkort som ble brukt ved bestillingen.

 

Ta gjerne kontakt med oss ​​hvis du har spørsmål i det hele tatt. Du kan kontakte oss på telefon +47 815 03 058 eller på e-post: kundeservice@markberg.no

 

Bytte

Det er ikke mulig å gjøre et bytte av varer på vår nettside. Dersom du ønsker å endre til en annen vare som du har sett på Markberg.no, må du returnere den varen du har mottatt til oss. Du blir refundert for varene du har returnert når vi har behandlet returen på lageret. Deretter må du legge inn en ny bestilling på nettsiden med den varen du eventuelt ønsket å bytte til.