HUSKER DU Å TA GODT VARE PÅ SKINNPRODUKTENE DINE?

Er du klar over at skinnprodukter burde pleies på samme måte som man burde pleie sin egen kropp?
Vi har nok alle sammen tenkt at «det er noe jeg kan fikse i morgen».

MEN husker du faktisk å gjøre det? Hvis du ønsker at vesken din skal vare i mange år fremover, så er det en god idé å gi den litt pleie en gang imellom, slik at den også blir beskyttet mot vær og vind. Så hvorfor ikke ta vare på vesken sin?

Kjøp produktene her: PLEIEPRODUKTER

SKINN MED ANTIQUE FINISH
Dersom du har et produkt som er laget av vegetabilsk farget skinn, er det viktig at du kun bruker pleieprodukter som inneholder naturlige ingredienser. Vegetabilsk farget skinn er basert på naturmaterialer, og tåler derfor ikke pleieprodukter med kjemiske ingredienser. Det er derfor en god idé å bruke følgende pleieprodukter:

Organic Protect & Care Spray
Denne impregningsprayen beskytter skinnet mot smuss, fett og fukt. Sprayen pleier skinnet uten bruk av kjemikalier, og beskytter den oljebaserte overflaten til produktet med olivenolje.
Se mer her

Organic Cream
Vi anbefaler denne skinnbalsamen med naturlige ingredienser til produkter med antique finish dersom skinnet har blitt matt eller tørt med tiden. Skinnbalsamen beskytter og gjenoppfrisker skinnet, slik at det blir mykt og smidig igjen. Den pleier skinnet uten bruk av kjemikalier, og beskytter den oljebaserte overflaten til produktet.
Se mer her


STRUKTURERT SKINN
Dersom produktet er av en strukturert skinntype, som grain, cow eller snake, burde det naturligvis også pleies. Her vil det være en god idé å bruke produktene foreslått nedenfor, som både beskytter og behandler produktet. Man kan også bruke pleieprodukter med naturlige ingredienser til disse skinntypene.

Waterstop Spray
Denne impregneringssprayen beskytter skinnets overflate mot smuss, fett og fukt. Sprayen gir pleie til skinnet og gjenoppfrisker fargen, samtidig som den gir skinnet mulighet for å puste. Sprayen byr også på UV-beskyttelse.
Se mer her

Leather Lotion
Bruk en skinnbalsam dersom skinnet har blitt matt eller tørt med tiden. Denne kremen beskytter og gjenoppfrisker skinnet, slik at det blir mykt og smidig igjen. Skinnbalsamen er basert på aloe vera og oljer, som er spesielt utviklet for skinn av god kvalitet.
Se mer her


SEMSKET SKINN
Semsket skinn er en skinntype med en ru eller røff overflate, som gjør at vesken gjerne får et mykt uttrykk. Hos Markberg bruker vi betegnelsen suede, som er det engelske ordet for semsket skinn. Når man kjøper og behandler semsket skinn, skal man være oppmerksom på at semsket skinn dessverre ikke er 100% fargefast. Dette skyldes ikke at Markberg benytter seg at dårlige skinntyper. Vi vil derfor alltid anbefale at man impregnerer produkter av semsket skinn før bruk. Det vil forsterke skinnet og fargen på vesken, i tillegg til å beskytte skinnet mot vann og fukt. Impregneringen kan dog ikke gjøre det semskede skinnet 100% fargefast, men det kan hjelpe.

Waterstop Spray
Denne sprayen beskytter skinnets overflate mot vann, fukt, smuss og fett. Sprayen gir pleie til skinnet og gjenoppfrisker fargen, samtidig som den gir skinnet mulighet for å puste. Sprayen byr også på UV-beskyttelse.
Se mer herLAMMESKINN

Hvis du har et produkt som er laget av lammeskinn, er det viktig at du kun bruker pleieprodukter som er økologiske, da lammeskinn ikke tåler pleieprodukter med kjemisk innhold. Lammeskinn er et delikat materiale som trenger hyppig og grundig pleie.

Det vil være en god idé å bruke følgende pleieprodukter:

 

 

Organic Protect & Care Spray

Denne sprayen beskytter skinnet mot smuss, fett og fuktighet. Sprayen pleier skinnet uten bruk av kjemikalier og beskytter overflaten med olivenolje.
Se mer her

 

Organic Cream

Vi anbefaler denne økologiske kremen til lammeskinnsprodukter dersom skinnet har blitt matt eller tørt over tid. Denne balsamen beskytter og gjenoppliver skinnet, slik at det forblir mykt og smidig. Kremen pleier skinnet uten bruk av kjemikalier og beskytter overflaten.
Se mer herKJØP PRODUKTENE HER: PLEIEPRODUKTER