Ofte stilte spørsmål

LEVERING

Den oppgitte prisen for varer og tjenester er den totale prisen. Denne prisen inkluderer alle avgifter og merverdiavgift. Ytterligere kostnader som selger før kjøpet ikke har blitt informert om, skal kjøper ikke bære. Du slipper derfor å betale noen ekstra kostnader som toll for å få levert pakken din.

Vi har en forventet leveringstid på 2-5 virkedager, og tilbyr gratis levering over 800 kr. Varene blir sent fra lageret vårt i Danmark, og vi jobber for å levere ordrene så fort som mulig. Vi vil likevel gjøre oppmerksom på at dette er forventet leveringstid og forsinkelser kan forekomme. Du mottar en leveringsbekreftelse på e-post med sporingslenke når ordren sendes fra lageret.

Hvis du mot formodning ikke har mottatt en e-post, vil du motta en SMS og e-post når pakken er klar for henting.

Dersom ordren din er forsinket og det har gått over forventet leveringstid er du velkommen til å ta kontakt med oss på kundeservice@markberg.no eller chatte med en av kollegaene mine som vil hjelpe deg videre.

Noen ganger havner ordrebekreftelsen i søppelpost, så gjerne sjekk der først. Dersom du fortsatt ikke finner eller har mottatt ordrebekreftelsen, hjelper vi deg gjerne. Kontakt oss på tlf.: +47 815 03 058 eller e-post: kundeservice@markberg.no.

REKLAMASJON

Markberg kan kun akseptere reklamasjoner på varer som er kjøpt på markberg.no. Hvis produktet ditt er kjøpt i en fysisk butikk, vennligst kontakt den aktuelle butikken.

Alle produkter fra Markberg er underlagt 24 måneders reklamasjonsrett i henhold til kjøpsloven. Dette inkluderer produksjons- eller materialfeil som kan oppstå ved normal bruk av produktet.

Hvis du ønsker å opprette en reklamasjon, ønsker vi gjerne at du sender ordrenummer, PO-nummeret (står på en lapp på produktet), bilder av feilen samt en beskrivelse av feilen til oss på kundeservice@markberg.no, så vil vi behandle saken din så fort som mulig.

RETUR

Vi kan dessverre ikke foreta bytter. Du må derfor returnere produktet du ønsker å bytte, deretter vil beløpet bli refundert til betalingskortet som ble brukt når vi mottar varen. Deretter kan du legge inn en bestilling på det nye produktet i nettbutikken.

Du får en e-post så fort vi har behandlet returen din. Deretter går det ca. en uke før pengene er inne på kontoen din. Det kan dog gå opptil 30 dager, avhengig av hvilken bank og type kort du har brukt.

Vi refunderer hele beløpet, inkludert eventuelle leveringskostnader. Dette gjelder imidlertid ikke ekstrakostnader når du har valgt en leveringsmetode som er dyrere enn den billigste leveringsformen vi tilbyr.

Hvis du har kjøpt flere varer i én bestilling og kun angrer på deler av kjøpet, refunderer vi ikke leveringskostnadene.

Vi anbefaler, at du returnerer din ordre med sporing, så du kan følge pakken. 

Når Markberg har modtaget din returpakke, vil behandlingsprocessen tage 1-2 hverdage (man - fre). Dernæst vil beløbet blive refunderet. Læs mere derom nedenfor.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte os på tlf.: +47 815 03 058 eller e-mail: kundeservice@markberg.no.

Dersom du ønsker å returnere en vare, skal du sende varen til vår norske returadresse uten unødig opphold og senest 14 dager etter at angreretten er utløpt. Returfristen er overholdt dersom du returnerer varene innen utløpet av de 30 dagene fra du mottar ordren din. Varen skal pakkes forsvarlig inn igjen sammen med returseddelen som fulgte med i ordren din før den returneres. Du kan gjerne bruke emballasjen som du mottok varene i dersom den fortsatt er intakt.

Deretter kan du sende varen i retur med valgfri leverandør til følgende adresse: Direct House Arendal AS, Bjørumsvegen 15, 4820 Froland, Norge

Vi anbefaler at du sender returen med sporing, slik at vi unngår tvil om at pakken er mottatt på vårt lager. Merk at du som kunde står for å dekke selve kostnaden av returen. Når varen ankommer returlageret vårt, behandler vi den så fort som mulig, og ofte i løpet av få virkedager.

VERDT Å VITE

Det er en god idé å ta vare på produktet ditt slik at det kan fortsette å se pent ut og vare lenger. Det er imidlertid viktig at du bruker pleieproduktene som passer til den type skinn produktet ditt er laget av.

Du kan lese alt om skinnpleie her

Trenger du fortsatt hjelp, kan du kontakte oss på e-post: kundeservice@markberg.no eller tlf.: +47 815 03 058