OM OSS


HVEM ER MARKBERG?


Markberg er tittelen på en ekte kjærlighetshistorie. En kjærlighet for å skape, for å gjøre en forskjell og for hverandre.
Navnet representerer grunnleggerne, Mette Astrup (MA) og Rune Klemmensen (RK) – et par både profesjonelt og privat.
Vi blander alltid forretning med fornøyelse! Ikke kun i måten vår å arbeide på, men også når det kommer til produktene våre. Alle produkter fra Markberg har både et moderne uttrykk og gjennomtenkte og funksjonelle detaljer. Du kan forelske deg i designet til et produkt, men det er funksjonaliteten som avgjør om du elsker det eller ikke.
Hos Markberg tror vi på kvalitet. Vi gjør ekstra ut av å designe produkter som du kan bruke i mange år. Flotte produkter som man ikke bare kaster ut etter kort tids bruk. Vi går aldri på kompromiss. Det ligger rett og slett ikke i vår natur.
Velkommen til vårt univers!

 VÅRE VERDIER


Markberg representerer det enkle og rene fra skandinavisk design blandet med unike detaljer. Funksjonalitet i samspill med håndlagede detaljer er nøkkelementer i våre design.

Markberg sine kjerneverdier er kvalitet, bærekraft og skandinavisk tidløst design. Vi går aldri på kompromiss – hverken i form av valg av materiale eller de samarbeidspartnerne som produserer produktene. Det er viktig for Markberg å kunne være stolt av det vi lager – helt ut til de enkelte medarbeiderne på fabrikkene.

I flotte omgivelser i nærheten av Vejle Fjord i Danmark designer Markberg hvert år to hovedkolleksjoner og tre mindre kolleksjoner. Produktene er laget av ekte skinn, som kommer fra høyt kvalifiserte produsenter fra forskjellige steder i verden.

Skinn av god kvalitet er som dyr vin – det blir kun bedre med tiden
LIDENSKAP FOR BÆREKRAFT


Mette og Rune har alltid vært lidenskapelig engasjert i bærekraft. Derfor har gode materialer og bærekraftige valg vært en del av Markbergs DNA fra begynnelsen. Fokuset på bærekraft har kun vokst med årene. Det har blant annet resultert i veskekolleksjoner laget av resirkulerte plastflasker, som ble lansert våren 2020.

Hos Markberg arbeides det hele tiden med å skape kreative og bærekraftige løsninger som kan være med på å skåne miljøet. Alle tiltakene som vi inntil videre har implementert kan man lese om her

 TILBAKE TIL BEGYNNELSEN...


Ideen til Markberg oppsto i 2008, da Mette skulle kjøpe nye hansker. Hun synes det var vanskelig å finne de rette hanskene, som både hadde flotte detaljer og som var funksjonelle.
Mette og Rune har begge iverksetterblod i seg, og det er aldri langt fra tanke til handling. Derfor gikk de i gang med å utvikle designhansker av god kvalitet. Det viste seg raskt å være en stor suksess, og det tok ikke lang tid før det også ble lansert vesker.

Siden 2008 har Mette og Rune arbeidet hardt med å designe kvalitetsprodukter som lever opp til Markberg sine kjerneverdier, og som samtidig faller i smak hos kundene. De to engasjerte eierne har med tiden utvidet Markberg-familien med dyktige medarbeidere, som sammen gjør en stor innsats for å utvikle merket og gi kundene så god opplevelse som mulig.