"Hvis vi alle gjør litt, kan litt bli til mye."

VÅR VISJON

Hos Markberg tror vi på at man ikke alltid trenger noe nytt for å skape noe bra. Noen ganger har vi allerede alt vi trenger. Vi har en overflod av avfall på planeten vår. Avfall forsvinner ikke bare. Det forblir på jorden i hundrevis av år og hoper seg opp i verdenshav og deponeringsanlegg. Det er derfor en alvorlig trussel mot miljøet. Som en del av motebransjen mener vi at det er viktig å ta ansvar for de avtrykkene vi etterlater oss i verden. Derfor ønsket vi å finne en hensikt med noe av dette i stedet. Ved å bruke hva vi allerede har, ble MARKBERG RECYCLED skapt og vi vil fortsette med å hjelpe med å sette dagsorden for avfallshåndteringen og en bærekraftig bruk av dette.
Se alle produktene her: RECYCLED

GLOBAL RECYCLED STANDARD
Det er ekstremt viktig for oss å kunne verifisere at produktene våre er laget med stor respekt for både menneskene som produserer dem og for miljøet. Derfor er alle våre produkter fra RECYCLED produsert i GRS-sertifisert materiale. The Global Recycled Standard er en produksjonsstandard til sporing og verifisering av innholdet av resirkulerte materialer i et sluttprodukt. Standarden gjelder hele leverandørkjeden og gjelder sporbarhet, miljøprinsipper, sosiale krav, kjemisk innhold og merking.

RESIRKULERT POLYESTER
Alle polyesterveskene hos Markberg er laget av resirkulert materiale. Lær mer om prosessen og kvaliteten av disse produktene nedenfor.

Prosessen:
Resirkulert polyester er garn laget av resirkulert plast. I vårt tilfelle er det laget av plastflasker. Når plastflaskene resirkuleres, blir de først rengjort og revet i flak og deretter smeltet til små kuler. Disse små kulene blir til garn, som blir brukt til å lage polyesterstoffet til veskene. En manns søppel er bokstavelig talt en annen manns skatt.

Kvaliteten:
Kvaliteten på produktene våre er avgjørende i alt vi gjør, nettopp fordi holdbarhet er bærekraft, og resirkulering betyr absolutt ikke at man må gå på kompromiss med kvaliteten. Alle veskene våre fra RECYCLED er produsert i et slitesterkt og vannavvisende materiale. Dette gjør at veskene kan være til glede for kundene våre i mange år fremover.


Se alle produktene her: RECYCLED